Stal Talpe heeft steeds een gevarieerd aanbod van Vlaamse Paarden maar ook van trekpaarden van andere rassen. Naast veulens, jaarlingen en tweejaarse bieden wij ook volledig beleerde paarden aan (betuigd en/of onder het zadel) zowel voor recreatie als voor de sport.

Hebt u zelf een trekpaard te koop, mag u steeds contact met ons opnemen.

Reeds heel wat trekpaarden verhuisden via Stal Talpe naar het buitenland o.a. Frankrijk, Duitsland, Nederland, Groot-Brittanië, Ierland, Bulgarije, Zwitserland en Finland.

In verband met het verloop van ons aanbod staan helaas niet altijd alle paarden op deze site vermeld. Laat zeker niet ons te contacteren voor het meest actuele aanbod.

Paarden die te koop staan:

  • Yarinka

Vader: Homerville Prince

Moeder: Qualive van Belle

Yarinka is een raszuivere jaarling merrie die met haar uitstraling, haar donkere kleur en witte manen een ideaal streefbeeld is van het Vlaams Paard. Wanneer u deze merrie ziet draven in de weide, laat u deze even met verstomming verslaan. Yarinka is een heel aanhankelijk en lief paard.

  • Yentel

Vader: Homerville Prince

Moeder: Nelly van Ravensteyn

Yentel is een prachtig hengstveulen uit de nevenafdeling met al meer dan 80% zuiver Vlaams Paard. Yentel kan voor een trekpaard uitzonderlijk goed kan bewegen. Met zijn aangenaam karakter steevast een ideaal paard.

 

  • Wild Rose

Vader: MC Queen’s Mastre Peace

Moeder: Commander Jane

Rose is een 3 jarige raszuivere merrie die behoorlijk aan de maat is. Rose is een nakomeling van de meervoudige kampioenmerrie Commander Jane.

Voor alle verdere info: 0032 (0)473 713553 of vlaamsepaarden@staltalpe.be