Stal Talpe heeft steeds een gevarieerd aanbod van Vlaamse Paarden maar ook van trekpaarden van andere rassen. Naast veulens, jaarlingen en tweejaarse bieden wij ook volledig beleerde paarden aan (betuigd en/of onder het zadel) zowel voor recreatie als voor de sport.

Hebt u zelf een trekpaard te koop, mag u steeds contact met ons opnemen.

Reeds heel wat trekpaarden verhuisden via Stal Talpe naar het buitenland o.a. Frankrijk, Duitsland, Nederland, Groot-Brittanië, Ierland, Bulgarije, Zwitserland en Finland.

In verband met het verloop van ons aanbod staan helaas niet altijd alle paarden op deze site vermeld. Laat zeker niet ons te contacteren voor het meest actuele aanbod.

Paarden die te koop staan:

 
  • Qualive

Vader: Rieck's Marcus T Moeder: L.R.K. Jeannie

Deze 6 jarige raszuivere topmerrie is een fokproduct uit de allom gekende dekhengst Rieck's Marcus T en heeft als moeder de super fokkende merrie LRK Jeannie. Qualive is zowel in enkel als in dubbelspan betuigd alsook onder het zadel beleerd. Ze heeft ruime en correcte bewegingen en is volledig verkeersmak. Qualive is gezien haar afstamming een merrie met een bijzonder potentieel voor de Vlaamse Paarden fokkerij! Deze merrie werd in 2012 jeugdkampioene van het Vlaams Paard tijdens de Nationale Prijskamp.

Qualive van Belle

VERKOCHT

  • Tine

Vader: Circle W Maxamillion Moeder: Paulien

Deze 4 jarige raszuivere merrie is drachtig van onze jonge hengst 'Homerville Prince'. Tine is betuigd en verkeersmak.

tine-9

  • Toscane

Vader: Rieck's Marcus T Moeder: Kemmel

Deze 4 jarige raszuivere merrie heeft potentieel voor zowel de fokkerij als voor gebruikspaard. Toscane is licht betuigd.

Toscane

 

  • Victoir

Vader: Circle W Maxamillion Moeder: Commander Jane

Victoir is een tweejarige hengst . Hij werd vorig jaar op de veulenprijskamp te Torhout winnaar in de reeks hengstveulens en werd jeugdkampioen tijdens de Nationale Prijskamp te Waregem. Victoir is heel erg aanhankelijk en goed in de omgang.

victoire-1

Voor alle verdere info: 0032 (0)473 713553 of vlaamsepaarden@staltalpe.be