Stal Talpe heeft steeds een gevarieerd aanbod van Vlaamse Paarden maar ook van trekpaarden van andere rassen. Naast veulens, jaarlingen en tweejaarse bieden wij ook volledig beleerde paarden aan (betuigd en/of onder het zadel) zowel voor recreatie als voor de sport.

Hebt u zelf een trekpaard te koop, mag u steeds contact met ons opnemen.

Reeds heel wat trekpaarden verhuisden via Stal Talpe naar het buitenland o.a. Frankrijk, Duitsland, Nederland, Groot-Brittanië, Ierland, Bulgarije, Zwitserland en Finland.

In verband met het verloop van ons aanbod staan helaas niet altijd alle paarden op deze site vermeld. Laat zeker niet ons te contacteren voor het meest actuele aanbod.

Paarden die te koop staan:

 
  • Xavi

Vader: Circle W Maxamillion

Moeder: Crystal Springs Brenda

Dit raszuiver hengstveulen is een nakomeling van de onverslagen kampioenhengst van het Vlaams Paard. Net als zijn vader beschikt Xavi over een enorme uitstraling, krachtige bewegingen en heeft een heel aangenaam karakter.

 

 

 

 

 
  • X

Vader: Circle W Maxamillion

Moeder: Brisbane (Trait du Nord)

Dit jaarling Vlampher F1 hengstveulen beschikt over een enorme allure die zich zonder twijfel omzet tot een geschikt allround gebruikspaard.

 

  • Wistiti

Vader: Circle W Maxamillion

Moeder: Ode van Belle

Met zijn prachtige verschijning kan deze 2 jaar wordende hengst als een niet alledaags fokproduct worden beschouwt. Als veulen werd hij zowel tijdens de veulenprijskamp als op de Nationale Prijskamp reekswinnaar. Zonder meer een paard met een enorm potentieel…

 

 

Voor alle verdere info: 0032 (0)473 713553 of vlaamsepaarden@staltalpe.be