PASSION FOR DRAFT HORSES

 

ALGEMENE TICKETINFO

PRIJS TICKET

– Volwassene: € 20.00

– Kind (tot 12 jaar): € 15.00

– VIP arrangement op aanvraag: vlaamsepaarden@staltalpe.be of 0032(0)473/71.35.53

 

WAAR TICKETS KOPEN?

– Via deze website: https://www.event-tickets.be/Event/FUYdmWzqDGvgDGgWmMkjrzdhCBHTLmfFXNzKsS9m

– Via verkooppunt: Stal Talpe, Jurgen Talpe, Hoge Bossen 5a – 7780 Komen, vlaamsepaarden@staltalpe.be, 0032(0)473/71.35.53

De verkoop stopt op 12 september zolang het evenement niet uitverkocht is.

 

UITVERKOCHT

Wanneer het evenement uitverkocht is, vermelden we dit op de website en via de facebook pagina. In dat geval zijn er geen tickets meer beschikbaar. Om veiligheidsredenen worden er dan geen extra bezoekers meer toegelaten.

Wil je zeker zijn dat je deze editie kan bijwonen, koop dan op voorhand je kaartje!

 

VERKOOPSVOORWAARDEN

Gekochte tickets worden niet terugbetaald. Er is geen herroepingsrecht van toepassing op concerttickets (artikel 53 12° uit het Wetboek van economisch recht Boek VI).

Enkel wanneer het evenement verplaatst wordt en de nieuwe datum niet past voor de bezoeker, kan die een terugbetaling krijgen. Dit kan binnen de 7 dagen na aankondiging van de nieuwe datum via onze officiële kanalen. Neem hiervoor contact op via vlaamsepaarden@staltalpe.be

Indien Passion for draft horses definitief afgelast wordt, worden de tickets automatisch terugbetaald op de rekening waarmee de tickets aangekocht werden. Kocht je tickets aan via een ander verkoopkanaal? Neem dan contact op met het verkooppunt voor je terugbetaling.

Tickets kopen via andere kanalen dan onze officiële verkooppunten is geheel op eigen risico. Stal Talpe en/of event-tickets kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventueel misbruik of problemen met de tickets. Het is verboden tickets met winstoogmerk aan derden te verschaffen. Als tickets niet via de officiële verkoopkanalen aangekocht werden, dan behoudt Stal Talpe zich het recht om de toegang te ontzeggen wanneer zij daar aanleiding tot ziet.

Administratieve kosten en belastingen zitten in de prijs van het ticket inbegrepen.

De tickets worden gereserveerd op het moment dat u een order plaatst. De tickets worden pas opgestuurd na ontvangst van een correcte betaling. Indien het order en/of de betaling niet correct afgerond werden, worden de tickets opnieuw vrijgegeven.

Stal Talpe behoudt zich het recht om deze voorwaarden op elk ogenblik, en zonder voorafgaande verwittiging, te wijzigen. De wijzigingen worden van kracht zodra ze op de website verschijnen.

 

HELPDESK

Indien u verdere vragen heeft over tickets, dan kan u contact met ons opnemen via vlaamsepaarden@staltalpe.be of 0032(0)473/71.35.53