Accomodatie

logo

Onze droom werd werkelijkheid door het realiseren van een nieuwe stal voor onze Vlaamse Paarden.

16 Stallen

Sinds 23 december 2016 konden we onze paarden huisvesten in hun nieuwe stallen. Met de ruime boxen van 3,5m op 5m kunnen we plaats bieden aan 16 paarden.

 

 

Piste, leslokaal en winkel

In onze binnen piste van 20m op 40m met geopad bodem kunnen we ons in alle rust voorbereiden op keuringen, wedstrijden, shows en wordt er regelmatig een trekpaard in opgeleid alvorens op de baan te gaan.

Er is tevens een ruim leslokaal voorzien voor het geven van mencursussen en andere opleidingen en workshops zoals toiletteren, boomslepen,…

In de winkelruimte vindt u alle benodigdheden voor zowel het rijden als voor het mennen met paarden. Voorheen bestond ons assortiment voornamelijk uit materieel voor trekpaarden, maar nu is er een aanbod voor alle paardtypes en zijn we verdeler van de populaire IDEAL tuigen. Daarnaast verkopen wij nog steeds de Amerikaanse gareeltuigen.

Hengstenhouderij

Uiteraard vormt de hengstenhouderij nog steeds een belangrijk onderdeel van ons activiteitenpakket. Alle dekkingen gebeuren via kunstmatige inseminatie. 

Voor deze methode beschikken wij over een fantoom en een professioneel KI-lokaal waar het afgenomen sperma wordt bewerkt en onder koeling bewaard.

x

Aanvraag show of demo