Stal Talpe heeft steeds een gevarieerd aanbod van Vlaamse Paarden maar ook van trekpaarden van andere rassen. Naast veulens, jaarlingen en twee jarige bieden wij ook volledig beleerde paarden aan (betuigd en/of onder het zadel) zowel voor recreatie als voor de sport.

Hebt u zelf een trekpaard te koop, mag u steeds contact met ons opnemen.

Reeds heel wat trekpaarden verhuisden via Stal Talpe naar het buitenland o.a. Frankrijk, Duitsland, Nederland, Groot-Brittanië, Ierland, Bulgarije, Zwitserland, Finland, China en India.

In verband met het verloop van ons aanbod staan helaas niet altijd alle paarden op deze site vermeld. Laat zeker niet ons te contacteren voor het meest actuele aanbod.

Paarden die te koop staan:

 

  • Ninon van Belle

Vader: Rieck’s Marcus T

Moeder: Honey Run Ruby

Ninon is 13 jarige raszuivere merrie die op 1 en 2 jarige leeftijd jeugdkampioene werd en op 3 jarige leeftijd Nationaal Kampioene. Deze prachtige merrie is beleerd zowel voor de koets als onder het zadel. Het ideale allround paard.

  • Quattro

          Vader: Rieck’s Marcus T

          Moeder: Jessie van ter Bracht

Quattro is een 11 jarige hengst die goedgekeurd is voor het stamboek van het Vlaams Paard. Het ideale paard om zowel aangespannen of onder het zadel te rijden. Volledig verkeersmak en heel aangenaam in omgang. Video materiaal beschikbaar via Whatsapp of op onze FB pagina.

  • Roxan

Vader: Circle W Maxamillion

           Moeder: Kemmel

Deze 9 jarige raszuivere merrie heeft witte manen en staart net zoals haar moeder en heeft net als beide ouders een heel aangenaam braaf karakter.

  • Tine

Vader: Circle W Maxamillion

           Moeder: Ninon van Belle

Tine is een raszuivere merrie van 7 jaar met een heel aangenaam braaf karakter. Ze is de volle zus van Roxan.

  • Ayla

Vader: Circle Y Ricky’s Max

           Moeder: Dublin Valley Marie

Ayla is een prachtig raszuiver merrieveulen van 2020 uit onze jonge hengst Rick met Mariah. Ayla is een groot en machtig veulen, die heel wat in haar mars heeft. Deze merrie gaat een beloftevolle toekomst tegemoet.

  • Abel

  Vader: Circle W Maxamillion

           Moeder: Kemmel

Dit donkere voskleurige hengstveulen uit 2020 is een nakomeling van Kemmel die onlangs vertrok uit onze stallen richting India. Hij heeft net als zijn ouders een heel aangenaam karakter.

 

  • Dubbelspan Vlampher ruinen

           Vader: Rieck’s Marcus T

           Moeder: Dina van de Kazanddreef

Dit dubbelspan 7 en 8 jarige ruinen zijn nakomelingen van Rieck’s Marcus T uit een lichter type trekpaardmerrie. Dit bijna identieke span is zowel beleerd op het kordeel als in de koets. Voor wie op zoek is naar een robuster span paarden, kunnen wij zeker dat verlangen gaan invullen.


Voor alle verdere info: 0032 (0)473 713553 of vlaamsepaarden@staltalpe.be