Stal Talpe heeft steeds een gevarieerd aanbod van Vlaamse Paarden maar ook van trekpaarden van andere rassen. Naast veulens, jaarlingen en twee jarige bieden wij ook volledig beleerde paarden aan (betuigd en/of onder het zadel) zowel voor recreatie als voor de sport.

Hebt u zelf een trekpaard te koop, mag u steeds contact met ons opnemen.

Reeds heel wat trekpaarden verhuisden via Stal Talpe naar het buitenland o.a. Frankrijk, Duitsland, Nederland, Groot-Brittaniƫ, Ierland, Hongarije, Bulgarije, Zwitserland, Slovakije, Finland, China en India.

In verband met het verloop van ons aanbod staan helaas niet altijd alle paarden op deze site vermeld. Laat zeker niet ons te contacteren voor het meest actuele aanbod.

Paarden die te koop staan:

 

  • Amir

Vader: Quattro van ter Bracht

Moeder: Qyra van ’t Mienenhof

Amir is een raszuivere 2 jarige hengst met heel goede bewegingen en een aangenaam karakter. Meerdere foto’s en/of filmpje op aanvraag.

  • Azur van Belle

Vader: Circle W Maxamillion

Moeder: Mathilda

Azur is een 2 jaar wordende raszuivere Vlaams Paard ruin en een nakomeling van de welgekende hengst Circle W Maxamillion. Azur heeft een heel aanhankelijk karakter, wat typeert aan de Max nakomelingen. Recentere foto’s of video’s op aanvraag.

 

  • Alezan van Belle

Vader: Circle W Maxamillion

Moeder: Toxane

Alezan is een 2 jaar wordende raszuivere Vlaams Paard ruin en een nakomeling van de welgekende hengst Circle W Maxamillion. Alezan heeft een heel aanhankelijk karakter, wat typeert aan de Max nakomelingen. Recentere foto’s of video’s op aanvraag.


Voor alle verdere info: 0032 (0)473 713553 of vlaamsepaarden@staltalpe.be